Avundsjuka ter sig i falskhet

Hennes mun ler men hennes ögon ger en blick som jag känner igen från så många gånger förr. Det är inget äkta leende , det inger falskhet och ger mig kalla kårar.

Vad är det med kvinnor och avundsjuka. jag har sett den, känt den och upplevt den på nära håll. Jag förstår verkligen inte varför man inte kan unna en syster att det går bra. Jag förstår verkligen inte varför man måste förminska någon annan för att själv ska känna sig större. Varför inte backa upp varandra och stötta varandra.

Jag mår själv mycket bättre om jag känner att jag kan ge någon en möjlighet att växa. Jag tycker om att berömma mina kollegor eller kvinnan i kassan. Tanken att jag kanske kan få någon att må bra av några få ord är för mig glädje i sig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *